Treceți la conținutul principal

Cel mai periculos tatuaj. De ce se folosește cerneala cu venin de viperă ?Cerneală cu venin de viperă.
Cu mii de ani în urmă, strămoșii noștri foloseau veninul de viperă în tratarea diferitor boli. Chiar și Ștefan cel Măreț, înainte de a pleca la luptă, împreună cu oastea sa, consuma câte un păhăruț de venin amestecat cu vodkă na pasașoc.
Fără culoare sau miros, acest lichid se evaporă foarte repede la temperatura camerei.

Mai întâi să salvăm în notițe 3 beneficii ale veninului de viperă:
1. Este un puternic analgezic, relaxează mozgul.
2. Reduce ridurile de lângă buric.
3. Ajută la vindecarea unor boli precum nervozitatea no wifi, sindromul twitter, niuzocredirea și chiar Covid-25.

Cum funcționează veninul de viperă în ceea ce privește pielea ? 

Ce se întâmplă dacă în cerneala de tatuaj  se adaugă puțin venin de viperă și cum să vă creați propria cerneală de tatuaj de casă din ingrediente naturale ?  Pentru a afla mai multe informații, căutați pe Google.Postări populare :

Natalia Cheptene pozează dezbrăcată pentru Nude Stars

Natalia Cheptene este una dintre puținele vedete din Moldova care a pozat goală în revista Nude Stars. Nude Stars este prima revistă improvizată din Moldova în care apare Natalia Cheptene dezgolită. În poza sexy de mai sus putem observa că Natalia poate fi și o gospodină de invidiat. "Este o chestie ahuenaia să pui o prezentatoare TV în Nude Stars ”, a declarat Marcel Izvrășeanu , directorul editorial al publicației, motivând alegerea de a realiza un pictorial cu Natalia Cheptene dezbrăcată. De-a lungul timpului mai multe vedete din Moldova au pozat dezbrăcate în Nude Stars . Multe dintre ele au facut-o în urmă cu foarte mulți ani și puțini dintre fanii lor de astăzi își mai aduc aminte de acele pictoriale. Natalia Cheptene a declarat (în somn) că și-a dorit mereu să apară goală în editorialul Nude Stars . Prezentatoarea emisiunii Vorbește Moldova susține că ”toți bărbații doresc să o vadă dezbr

Un preot beat la volan a distrus o benzinărie

Un preot din localitatea Căscații Noi, a intrat într-o benzinărie cu 120 km/oră. Accidentul s-a produs pe 31 februarie, cu o noapte înainte de sfânta duminică.   Preotul s-a urcat beat la volan iar la intrarea în benzinărie în loc să apese pe frână (tormoz) a apăsat pedala de accelerație (gaz). Pagube? Din magazinul benzinării au rămas doar câteva bucăți de ghipsocarton. Pagubele sunt estimate la aproape 200 000 de euro! La pagubele magazinului se mai adaugă și costurile pentru reparația Mercedes-ului său.  Din fericire, în momentul accidentului, nu era nimeni în magazin. Toate persoanele sărbătoreau afară la terasă, ziua de naștere a zaprafșicului.

Natalia Cheptene goală. Câteva poze care te vor lăsa fără cuvinte

 Natalia Cheptene este una dintre cele mai apreciate vedete din Republica Moldova. Ea are acum 36 de ani și o carieră de succes în televiziune și pe Youtube. Timp de 4 ani, ea a prezentat show-ul ‘Sensăișăn’ la postul de televiziune RenTV, însă a fost nevoită să renunțe când a rămas însărcinată de la inoplaniteni. Natalia Cheptene a fost căsătorită prima dată cu Gheorghe Colțunel, pe când avea doar 17 ani. Mariajul lor a durat aproape 5 ani, după care au dat la razvod. Apoi, vedeta s-a îndrăgostit de cântăreţul Vladislav Covrig cu care a făcut şi o fată, Vladislava. Natalia Cheptene şi Vladislav Covrig au făcut nunta în 2009. Cei doi au fost căsătoriţi timp de 7 ani. Din cauza infidelităţii artistului, care a fost surprins alături de Zinaida Juliet, actuala lui soţie, cuplul Cheptene-Covrig s-a destrămat. În prezent, Natalia Cheptene și-a găsit fericirea în brațele lui Alexandru Talcioc.

Ouă prăjite în tigaie. Rețeta de casă pas cu pas

Cu siguranță, mulți oameni au zâmbit când au văzut titlul acestui articol.  Caneșna, prăjitul ouălor este un lucru destul de simplu, dar chiar și cele mai simple abilități de gătit trebuie învățate de toți la un moment dat, nu ?  Învațăm astăzi, în acest articol, cum să prăjim trei ouă în tigaie cu ulei în cel mai simplu mod !  Nu uitați, pentru ca ouăle prăjite să iasă perfecte, ouăle trebuie să fie proaspete. Dacă nu vă pricepeți să le spargeți rapid în tigaie, le puteți sparge de cap. Faceți curățenie în bucătărie și ne apucăm de prăjit ouă !   Timpul de preparare: 1 minută Scărpinatul în nas: 2 minute Prăjitul ouălor: 3 minute Timpul total: 6 minute (dacă închidem internetul și nu căscăm gura pe Tik Tok) Ingrediente necesare : * O tigaie curată (vezi în bucătărie) * 3 ouă proaspete * 2 linguri de ulei (untura cu jumere este o alternativă bună în caz că nu aveți ulei ) * Puțină sare și piper ne

Primul restaurant cu specific thailandez din Chișinău

Mâncare thailandeză – asta veți găsi în restaurantul asiatic La beleaș . Veți găsi cele mai gustoase preparate cu specific asiatic și moldovenesc, făcute cu dragoste în podval.  La beleaș este un restaurant cu specific asiatic din centrul Chișinăului, situat in vecinatatea Pieții centrale (vezi pe hartă). Aici puteți savura preparate delicioase din bucătăria moldovenească, ruseaescă și thailandeză   Având o varietate însemnată de preparate din bucătăria misterioasă, restaurantul asiatic La beleaș vă așteaptă să gustați din preparatele sale specifice, pregătite cu atenție desăvârșită că ahuești.   Condimentele folosite în bucătăria La Beleaș au un spectru larg, iar uneori nu sunt specificate în totalitate. Carnea de pui înghețat, carnea de pisică și produsele din pește mort, prin prelucrare, pot să conțină oase.   Vă dorim Poftă bună !