Treceți la conținutul principal

Aliblu. Desertul delicios cu căpșuni albastre

Căpșuni albastre, desert

Acest desert cu capsuni este deliciul copilăriei mele. Îmi aduc aminte cum prima dată am furat cardul de credit de la mama și am comandat de pe Aliexpress  200 de semințe de căpșuni albastre. Ce amintiri frumoase !

Semințele au ajuns mai repede decât m-am așteptat (aproape 4 luni). Pachetul cu semințe de căpșuni a ajuns toamna, exact când aveam nevoie.

Nu am mai avut răbdarea să le sădesc în grădină, să văd măcar dacă căpșunile cresc de culoare albastră. Am desfăcut pachetul și le-am aruncat în farfurie, am adăugat puțină smântână de 15% și câteva lacrimi. Rezultatul a fost uimitor !

Atunci a fost prima și ultima dată când am gustat căpșuni albastre. Dacă vreți și voi să pierdeți bani și timp în zadar, cumpărați semințe de căpșuni albastre de pe Aliexpress


Postări populare :

Natalia Cheptene pozează dezbrăcată pentru Nude Stars

Natalia Cheptene este una dintre puținele vedete din Moldova care a pozat goală în revista Nude Stars. Nude Stars este prima revistă improvizată din Moldova în care apare Natalia Cheptene dezgolită. În poza sexy de mai sus putem observa că Natalia poate fi și o gospodină de invidiat. "Este o chestie ahuenaia să pui o prezentatoare TV în Nude Stars ”, a declarat Marcel Izvrășeanu , directorul editorial al publicației, motivând alegerea de a realiza un pictorial cu Natalia Cheptene dezbrăcată. De-a lungul timpului mai multe vedete din Moldova au pozat dezbrăcate în Nude Stars . Multe dintre ele au facut-o în urmă cu foarte mulți ani și puțini dintre fanii lor de astăzi își mai aduc aminte de acele pictoriale. Natalia Cheptene a declarat (în somn) că și-a dorit mereu să apară goală în editorialul Nude Stars . Prezentatoarea emisiunii Vorbește Moldova susține că ”toți bărbații doresc să o vadă dezbr

Un preot beat la volan a distrus o benzinărie

Un preot din localitatea Căscații Noi, a intrat într-o benzinărie cu 120 km/oră. Accidentul s-a produs pe 31 februarie, cu o noapte înainte de sfânta duminică.   Preotul s-a urcat beat la volan iar la intrarea în benzinărie în loc să apese pe frână (tormoz) a apăsat pedala de accelerație (gaz). Pagube? Din magazinul benzinării au rămas doar câteva bucăți de ghipsocarton. Pagubele sunt estimate la aproape 200 000 de euro! La pagubele magazinului se mai adaugă și costurile pentru reparația Mercedes-ului său.  Din fericire, în momentul accidentului, nu era nimeni în magazin. Toate persoanele sărbătoreau afară la terasă, ziua de naștere a zaprafșicului.

Natalia Cheptene goală. Câteva poze care te vor lăsa fără cuvinte

 Natalia Cheptene este una dintre cele mai apreciate vedete din Republica Moldova. Ea are acum 36 de ani și o carieră de succes în televiziune și pe Youtube. Timp de 4 ani, ea a prezentat show-ul ‘Sensăișăn’ la postul de televiziune RenTV, însă a fost nevoită să renunțe când a rămas însărcinată de la inoplaniteni. Natalia Cheptene a fost căsătorită prima dată cu Gheorghe Colțunel, pe când avea doar 17 ani. Mariajul lor a durat aproape 5 ani, după care au dat la razvod. Apoi, vedeta s-a îndrăgostit de cântăreţul Vladislav Covrig cu care a făcut şi o fată, Vladislava. Natalia Cheptene şi Vladislav Covrig au făcut nunta în 2009. Cei doi au fost căsătoriţi timp de 7 ani. Din cauza infidelităţii artistului, care a fost surprins alături de Zinaida Juliet, actuala lui soţie, cuplul Cheptene-Covrig s-a destrămat. În prezent, Natalia Cheptene și-a găsit fericirea în brațele lui Alexandru Talcioc.

Ouă prăjite în tigaie. Rețeta de casă pas cu pas

Cu siguranță, mulți oameni au zâmbit când au văzut titlul acestui articol.  Caneșna, prăjitul ouălor este un lucru destul de simplu, dar chiar și cele mai simple abilități de gătit trebuie învățate de toți la un moment dat, nu ?  Învațăm astăzi, în acest articol, cum să prăjim trei ouă în tigaie cu ulei în cel mai simplu mod !  Nu uitați, pentru ca ouăle prăjite să iasă perfecte, ouăle trebuie să fie proaspete. Dacă nu vă pricepeți să le spargeți rapid în tigaie, le puteți sparge de cap. Faceți curățenie în bucătărie și ne apucăm de prăjit ouă !   Timpul de preparare: 1 minută Scărpinatul în nas: 2 minute Prăjitul ouălor: 3 minute Timpul total: 6 minute (dacă închidem internetul și nu căscăm gura pe Tik Tok) Ingrediente necesare : * O tigaie curată (vezi în bucătărie) * 3 ouă proaspete * 2 linguri de ulei (untura cu jumere este o alternativă bună în caz că nu aveți ulei ) * Puțină sare și piper ne

O familie de șoareci, găsită într-o pâine procurată din piață

O pâine cumpărată de la Piața centrală din Gărgăuți s-a dovedit a fi o experiență neplăcută pentru o tânără din localitate. În momentul în care tânăra de 40 de ani s-a așezat la masa si a tăiat pâinea, a avut surpriza neplăcuta să găsească în ea o familie vie de șoricei. Contactați de tânără, reprezentanții magazinului din Piața centrală i-au zis ” Alții au găsit unghii de dinozaur și nu au reclamat nimic, nesimțito, mănâncă ceea ce este ! ”. Tânăra a precizat că în zilele următoare va face o plângere la Protecția Modială a Consumatorului din Nigeria, pentru a se lua măsuri, asupra magazinului respectiv.