Treceți la conținutul principal

Natalia Cheptene pozează dezbrăcată pentru Nude Stars


Natalia Cheptene este una dintre puținele vedete din Moldova care a avut o apariție în revista Nude Stars (prima revistă improvizată din Moldova).


"Este o chestie ahuenaia să pui o prezentatoare TV în Nude Stars”, a declarat Marcel Izvrășeanu , directorul editorial al publicației, motivând alegerea de a realiza un pictorial cu Natalia Cheptene dezbrăcată.


De-a lungul timpului mai multe vedete din Moldova au pozat în Nude Stars. Multe dintre ele au facut-o în urmă cu foarte mulți ani și puțini dintre fanii lor de astăzi își mai aduc aminte de acele pictoriale.


Natalia Cheptene a declarat (în somn) că și-a dorit mereu să apară în editorialul Nude Stars. Prezentatoarea emisiunii Vorbește Moldova susține că ”toți bărbații o doresc”. Aceasta este foarte fericită de aspectul său fizic și se simte minunat cu viața pe care o duce. Mulțumită de toate aspectele vieții sale, aceasta, atunci când este întrebată de planurile de viitor, răspunde "Va fi totul bine, nu vă deorgăiți !"

Postări populare :

Gheorghe Țopa a lansat un brand propriu de haine

Un nou brand de haine, lansat la Chișinău! Gheorghe Țopa, a lansat pe 1 aprilie brandul autohton de haine unisăx. Lansarea brandului a avut loc odată cu deschiderea primului magazin de haine al lui Gheorghe Țopa. Magazinul este situat in Chișinău, în apropiere de Piața Centrală, lângă butca cu beleașuri. În prezent, în cadrul întreprinderii lucrează 28 de persoane. Calitatea înaltă a produselor este asigurată de materia primă atent selectată și importată din China și Nigeria. Gheorghe Țopa nu avea experienţă în industria modei, însă a externalizat producţia încă de la început către ateliere din China, lucru care i-a permis să înveţe ce înseamnă producţia de haine. Urmărește clipul video :

Ouă prăjite în tigaie. Rețeta de casă pas cu pas

Cu siguranță, mulți oameni au zâmbit când au văzut titlul acestui articol.  Caneșna, prăjitul ouălor este un lucru destul de simplu, dar chiar și cele mai simple abilități de gătit trebuie învățate de toți la un moment dat, nu ?  Învațăm astăzi, în acest articol, cum să prăjim trei ouă în tigaie cu ulei în cel mai simplu mod !  Nu uitați, pentru ca ouăle prăjite să iasă perfecte, ouăle trebuie să fie proaspete. Dacă nu vă pricepeți să le spargeți rapid în tigaie, le puteți sparge de cap. Faceți curățenie în bucătărie și ne apucăm de prăjit ouă !   Timpul de preparare: 1 minută Scărpinatul în nas: 2 minute Prăjitul ouălor: 3 minute Timpul total: 6 minute (dacă închidem internetul și nu căscăm gura pe Tik Tok) Ingrediente necesare : * O tigaie curată (vezi în bucătărie) * 3 ouă proaspete * 2 linguri de ulei (untura cu jumere este o alternativă bună în caz că nu aveți ulei ) * Puțină sare și piper ne

O femeie de 43 de ani bătută crunt de poliție

  O femeie de 43 de ani din satul Năstrușnica, raionul Bîdlești, îi acuză pe doi polițiști din localitate că au zaridit-o cu pumnii și picioarele. Poliția a deschis o anchetă pe acest caz. Potrivit Inspectoratului de poliție din Bîdlești, polițiștii au fost sesizați duminică, de Ana Cumpănă, femeia de 43 de ani, despre faptul că este bătută de doi bărbați în uniformă. Ajunși imediat la fața locului ( cum fac ei  de obicei ), polițiștii au găsit femeia doborâtă jos la pământ, având diverse leziuni corporale ușoare.  În urma cercetărilor făcute la fața locului, polițiștii au constatat că femeia nu era bătută.  Era băută și căzută.

Bolidul de 120 000 de euro. Cum arată noua mașină a lui Johy Davis ?

Johy Davis și-cumpărat o mașina nou nouță. Așa relatează sursa noastră de încredere,   Jurnalul Guguță . După ce a umblat cu uratul și semănatul, în perioada sărbătorilor de iarnă , zvezdaua  a acumulat o sumă frumoasă de 120 000 de euro. Nu se știe exact de unde a fost procurată această mașină dar investigațiile Guguță au ajuns la concluzia că mașina luxoasă a fost cumpărată cu ajutorul pasrednicului Trei Divedși. Redacția noastră a încercat să facă legătura cu Johy Davis pentru a afla măcar ce tacikă și-a cumpărat, dar cu părere de rău am fost blocați pe Odnoklassniki.