Treceți la conținutul principal

Natalia Cheptene pozează dezbrăcată pentru Nude Stars

Natalia Cheptene dezbrăcată

Natalia Cheptene este una dintre puținele vedete din Moldova care a pozat goală în revista Nude Stars.

Natalia Cheptene în pielea goală

Nude Stars este prima revistă improvizată din Moldova în care apare Natalia Cheptene dezgolită.

Natalia Cheptene fund sexy

În poza sexy de mai sus putem observa că Natalia poate fi și o gospodină de invidiat.


Natalia Cheptene pozează complet goală
"Este o chestie ahuenaia să pui o prezentatoare TV în Nude Stars”, a declarat Marcel Izvrășeanu , directorul editorial al publicației, motivând alegerea de a realiza un pictorial cu Natalia Cheptene dezbrăcată.

Natalia Cheptene poze nud

De-a lungul timpului mai multe vedete din Moldova au pozat dezbrăcate în Nude Stars.

Natalia Cheptene nudă cu sânii goi

Multe dintre ele au facut-o în urmă cu foarte mulți ani și puțini dintre fanii lor de astăzi își mai aduc aminte de acele pictoriale.

Natalia Cheptene goală

Natalia Cheptene a declarat (în somn) că și-a dorit mereu să apară goală în editorialul Nude Stars. Prezentatoarea emisiunii Vorbește Moldova susține că ”toți bărbații doresc să o vadă dezbrăcată”.

Natalia Cheptene complet nudă pe fotoliu

 Aceasta este foarte fericită de aspectul său fizic și se simte minunat cu viața pe care o duce. Mulțumită de toate aspectele vieții sale, aceasta, atunci când este întrebată de planurile de viitor, răspunde simplu "Va fi totul bine, nu vă deorgăiți !"

Postări populare :

Un preot beat la volan a distrus o benzinărie

Un preot din localitatea Căscații Noi, a intrat într-o benzinărie cu 120 km/oră. Accidentul s-a produs pe 31 februarie, cu o noapte înainte de sfânta duminică.   Preotul s-a urcat beat la volan iar la intrarea în benzinărie în loc să apese pe frână (tormoz) a apăsat pedala de accelerație (gaz). Pagube? Din magazinul benzinării au rămas doar câteva bucăți de ghipsocarton. Pagubele sunt estimate la aproape 200 000 de euro! La pagubele magazinului se mai adaugă și costurile pentru reparația Mercedes-ului său.  Din fericire, în momentul accidentului, nu era nimeni în magazin. Toate persoanele sărbătoreau afară la terasă, ziua de naștere a zaprafșicului.

Ouă prăjite în tigaie. Rețeta de casă pas cu pas

Cu siguranță, mulți oameni au zâmbit când au văzut titlul acestui articol.  Caneșna, prăjitul ouălor este un lucru destul de simplu, dar chiar și cele mai simple abilități de gătit trebuie învățate de toți la un moment dat, nu ?  Învațăm astăzi, în acest articol, cum să prăjim trei ouă în tigaie cu ulei în cel mai simplu mod !  Nu uitați, pentru ca ouăle prăjite să iasă perfecte, ouăle trebuie să fie proaspete. Dacă nu vă pricepeți să le spargeți rapid în tigaie, le puteți sparge de cap. Faceți curățenie în bucătărie și ne apucăm de prăjit ouă !   Timpul de preparare: 1 minută Scărpinatul în nas: 2 minute Prăjitul ouălor: 3 minute Timpul total: 6 minute (dacă închidem internetul și nu căscăm gura pe Tik Tok) Ingrediente necesare : * O tigaie curată (vezi în bucătărie) * 3 ouă proaspete * 2 linguri de ulei (untura cu jumere este o alternativă bună în caz că nu aveți ulei ) * Puțină sare și piper ne

Natalia Cheptene goală. Câteva poze care te vor lăsa fără cuvinte

 Natalia Cheptene este una dintre cele mai apreciate vedete din Republica Moldova. Ea are acum 36 de ani și o carieră de succes în televiziune și pe Youtube. Timp de 4 ani, ea a prezentat show-ul ‘Sensăișăn’ la postul de televiziune RenTV, însă a fost nevoită să renunțe când a rămas însărcinată de la inoplaniteni. Natalia Cheptene a fost căsătorită prima dată cu Gheorghe Colțunel, pe când avea doar 17 ani. Mariajul lor a durat aproape 5 ani, după care au dat la razvod. Apoi, vedeta s-a îndrăgostit de cântăreţul Vladislav Covrig cu care a făcut şi o fată, Vladislava. Natalia Cheptene şi Vladislav Covrig au făcut nunta în 2009. Cei doi au fost căsătoriţi timp de 7 ani. Din cauza infidelităţii artistului, care a fost surprins alături de Zinaida Juliet, actuala lui soţie, cuplul Cheptene-Covrig s-a destrămat. În prezent, Natalia Cheptene și-a găsit fericirea în brațele lui Alexandru Talcioc.

Primul restaurant cu specific thailandez din Chișinău

Mâncare thailandeză – asta veți găsi în restaurantul asiatic La beleaș . Veți găsi cele mai gustoase preparate cu specific asiatic și moldovenesc, făcute cu dragoste în podval.  La beleaș este un restaurant cu specific asiatic din centrul Chișinăului, situat in vecinatatea Pieții centrale (vezi pe hartă). Aici puteți savura preparate delicioase din bucătăria moldovenească, ruseaescă și thailandeză   Având o varietate însemnată de preparate din bucătăria misterioasă, restaurantul asiatic La beleaș vă așteaptă să gustați din preparatele sale specifice, pregătite cu atenție desăvârșită că ahuești.   Condimentele folosite în bucătăria La Beleaș au un spectru larg, iar uneori nu sunt specificate în totalitate. Carnea de pui înghețat, carnea de pisică și produsele din pește mort, prin prelucrare, pot să conțină oase.   Vă dorim Poftă bună !