Treceți la conținutul principal

Natalia Cheptene goală. Câteva poze care te vor lăsa fără cuvinte


 Natalia Cheptene este una dintre cele mai apreciate vedete din Republica Moldova.

Ea are acum 36 de ani și o carieră de succes în televiziune și pe Youtube. Timp de 4 ani, ea a prezentat show-ul ‘Sensăișăn’ la postul de televiziune RenTV, însă a fost nevoită să renunțe când a rămas însărcinată de la inoplaniteni.

Natalia Cheptene a fost căsătorită prima dată cu Gheorghe Colțunel, pe când avea doar 17 ani. Mariajul lor a durat aproape 5 ani, după care au dat la razvod. Apoi, vedeta s-a îndrăgostit de cântăreţul Vladislav Covrig cu care a făcut şi o fată, Vladislava.

Natalia Cheptene şi Vladislav Covrig au făcut nunta în 2009. Cei doi au fost căsătoriţi timp de 7 ani. Din cauza infidelităţii artistului, care a fost surprins alături de Zinaida Juliet, actuala lui soţie, cuplul Cheptene-Covrig s-a destrămat.

În prezent, Natalia Cheptene și-a găsit fericirea în brațele lui Alexandru Talcioc.Postări populare :

Natalia Cheptene pozează dezbrăcată pentru Nude Stars

Natalia Cheptene este una dintre puținele vedete din Moldova care a pozat goală în revista Nude Stars. Nude Stars este prima revistă improvizată din Moldova în care apare Natalia Cheptene dezgolită. În poza sexy de mai sus putem observa că Natalia poate fi și o gospodină de invidiat. "Este o chestie ahuenaia să pui o prezentatoare TV în Nude Stars ”, a declarat Marcel Izvrășeanu , directorul editorial al publicației, motivând alegerea de a realiza un pictorial cu Natalia Cheptene dezbrăcată. De-a lungul timpului mai multe vedete din Moldova au pozat dezbrăcate în Nude Stars . Multe dintre ele au facut-o în urmă cu foarte mulți ani și puțini dintre fanii lor de astăzi își mai aduc aminte de acele pictoriale. Natalia Cheptene a declarat (în somn) că și-a dorit mereu să apară goală în editorialul Nude Stars . Prezentatoarea emisiunii Vorbește Moldova susține că ”toți bărbații doresc să o vadă dezbr

Ouă prăjite în tigaie. Rețeta de casă pas cu pas

Cu siguranță, mulți oameni au zâmbit când au văzut titlul acestui articol.  Caneșna, prăjitul ouălor este un lucru destul de simplu, dar chiar și cele mai simple abilități de gătit trebuie învățate de toți la un moment dat, nu ?  Învațăm astăzi, în acest articol, cum să prăjim trei ouă în tigaie cu ulei în cel mai simplu mod !  Nu uitați, pentru ca ouăle prăjite să iasă perfecte, ouăle trebuie să fie proaspete. Dacă nu vă pricepeți să le spargeți rapid în tigaie, le puteți sparge de cap. Faceți curățenie în bucătărie și ne apucăm de prăjit ouă !   Timpul de preparare: 1 minută Scărpinatul în nas: 2 minute Prăjitul ouălor: 3 minute Timpul total: 6 minute (dacă închidem internetul și nu căscăm gura pe Tik Tok) Ingrediente necesare : * O tigaie curată (vezi în bucătărie) * 3 ouă proaspete * 2 linguri de ulei (untura cu jumere este o alternativă bună în caz că nu aveți ulei ) * Puțină sare și piper ne

Gheorghe Țopa a lansat un brand propriu de haine

Un nou brand de haine, lansat la Chișinău! Gheorghe Țopa, a lansat pe 1 aprilie brandul autohton de haine unisăx. Lansarea brandului a avut loc odată cu deschiderea primului magazin de haine al lui Gheorghe Țopa. Magazinul este situat in Chișinău, în apropiere de Piața Centrală, lângă butca cu beleașuri. În prezent, în cadrul întreprinderii lucrează 28 de persoane. Calitatea înaltă a produselor este asigurată de materia primă atent selectată și importată din China și Nigeria. Gheorghe Țopa nu avea experienţă în industria modei, însă a externalizat producţia încă de la început către ateliere din China, lucru care i-a permis să înveţe ce înseamnă producţia de haine.

O femeie de 43 de ani bătută crunt de poliție

  O femeie de 43 de ani din satul Năstrușnica, raionul Bîdlești, îi acuză pe doi polițiști din localitate că au zaridit-o cu pumnii și picioarele. Poliția a deschis o anchetă pe acest caz. Potrivit Inspectoratului de poliție din Bîdlești, polițiștii au fost sesizați duminică, de Ana Cumpănă, femeia de 43 de ani, despre faptul că este bătută de doi bărbați în uniformă. Ajunși imediat la fața locului ( cum fac ei  de obicei ), polițiștii au găsit femeia doborâtă jos la pământ, având diverse leziuni corporale ușoare.  În urma cercetărilor făcute la fața locului, polițiștii au constatat că femeia nu era bătută.  Era băută și căzută.

Un vameș din Ungheni a stat legat în pădure aproape 3 zile

Un bărbat a sunat la 112 duminică și a reclamat că socrul său nu a mai fost văzut de trei zile și nu răspunde la telefon. Imediat, în aceiași zi, poliția a început căutarea bărbatului (fără să stea mult pe gânduri), împreună cu alți 12 cetățeni și 3 afcerși, însă în primă fază acesta nu a fost identificat. Căutările au fost greu de efectuat din cauza condițiilor meteo, a faptului că a plouat și a bătut vântul zaibisi, neputând fi identificate urme.  Bărbatul de 47 de ani a stat legat de un copac, în ploaie și frig trei zile. El a fost găsit după 6 ore de căutări datorită cetățenilor care au sărit în ajutor și desigur, datorită afcerșilor din Ungheni. Echipa de căutări, împreună cu vameșul, au aprins un grătar în pădure și au băut o căldare de vin roșu în cinstea asta. Sfârșit .